Παρακολουθήστε ΔΩΡΕΑΝ Ομαδικά Προγράμματα για 2 βδομάδες!

Τώρα στα γυμναστήρια HOME μπορείτε να παρακολουθήσετε ΔΩΡΕΑΝ ομαδικά προγράμματα.
Κατά τη διάρκεια του EVENT όλα τα μαθήματα είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλα τα μέλη των γυμναστηρίων HOMEΣε όλα τα μέλη των γυμναστηρίων HOME παρέχεται η δυνατότητα να προσκαλέσουν φίλους τους που δεν είναι μέλη των γυμναστηρίων εντελώς ΔΩΡΕΑΝ για παρακολουθήσουν τα μαθήματα γνωριμίας του EVENT WEEK κατόπιν ενημέρωσης είτε τηλεφωνικά είτε από κοντά στις reception των γυμναστηρίων .
Για την συμμετοχή σας στα μαθήματα AERIAL YOGA, TRX, FUNCTIONAL TRAINING & PILATES STICK είναι απαραίτητη η κράτηση θέσης η οποία μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά είτε από κοντά στη reception του HOME Αγριελιάς.
Μόνο κατά τη διάρκεια του EVENT με κάθε αγορά  οποιουδήποτε πακέτου Credit  θα κερδίζεται 1 ακόμη Small πακέτο Credit αξίας 40€.
 Σας περιμένουμε όλους!
Event TUMBAO
Η Λαμία ανακαλύπτει  το TUMBAO , εντελώς δωρεάν, μόνο στα HOME. Την Τετάρτη 16 & 23 Νοεμβρίου στις 20:00 το HOME Αγριελιάς ανοίγει τις πόρτες του σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν τη μέθοδο εκγύμνασης TUMBAO εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!
Υπεύθυνη Instructor: Όλγα
 Event ZUMBA
Η Λαμία χορεύει στους ρυθμούς της ZUMBA!
Την  Δευτέρα 14 & 21 Νοεμβρίου στις 18:00 και την Πέμπτη  17 & 24 Νοεμβρίου στις 19:00 όλοι οι φίλοι του HOME Αγριελιάς μπορούν να χορέψουν και να αθληθούν στους ρυθμούς της ZUMBA εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!Υπεύθυνη Instructor: Κατερίνα
Event PILATES STICK
Την  Δευτέρα 14 & 21 Νοεμβρίου στις 19:00, την  Τρίτη 15 & 22 Νοεμβρίου στις 19:00 και την Πέμπτη  17 & 24 Νοεμβρίου στις 21:00 η αίθουσα των Mini Group Programs στο HOME Αγριελιάς  ανοίγει την πόρτα της σε όλους για να γυμναστούν και να γνωρίσουν την μέθοδο Pilates Stick εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!
Υπεύθυνες Instructors: Λίλια & Κατερίνα
Event AERIAL YOGA
Την  Πέμπτη  17 & 24 Νοεμβρίου στις 19:00 και την Παρασκευή 18 & 25 Νοεμβρίου στις 20:00  η αίθουσα των Mini Group Programs στο HOME Αγριελιάς  ανοίγει την πόρτα της σε όλους για να γυμναστούν και να γνωρίσουν την μέθοδο Aerial Yoga εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!!
Υπεύθυνος Instructor: Παναγιώτης
Event ORIENTAL
Την  Τετάρτη 16 & 23 Νοεμβρίου στις 21:00 το HOME Αγριελιάς ανοίγει τις πόρτες του σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν μαθήματα ORIENTAL εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Πρόκειται για ένα γήινο χορό που χορεύεται με γυμνά πόδια. Χαρακτηρίζεται από απαλές πολύπλοκες κινήσεις, οι οποίες εναλλάσσονται με απότομες και γρήγορες μυϊκές κινήσεις!
Υπεύθυνη Instructor: Όλγα
Event LATIN
Την  Τρίτη 15 & 22 Νοεμβρίου στις 21:15 το HOME Αγριελιάς και την Παρασκευή 18 & 25 Νοεμβρίου στις 21.00 το HOME Αβέρωφ  ανοίγουν τις πόρτες τους σε όσους θέλουν να δοκιμάσουν μαθήματα Latin εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Υπεύθυνη Instructor: Όλγα
Event TRX
Είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε την πρόκληση του TRX ?
Το HOME Αγριελιάς ανοίγει τις πόρτες του  14,15,16 ,18, 21, 22, 23 & 25 Νοεμβρίου σε ένα μοναδικό TRX Event εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Υπεύθυνοι  Instructors. Βασίλης & Κώστας
Event FUNCTIONAL TRAINING
Είστε έτοιμοι να αποδεχθείτε την πρόκληση του Functional Training?
Πρόκειται για μια μέθοδο προπόνησης που αυξάνει την καρδιακή λειτουργία, βελτιώνει τη ιδιοδεκτικότητα και το συντονισμό νευρικού και μυϊκού συστήματος, βοηθά στο κάψιμο λίπους και στην απώλεια πόντων.
Το HOME Αγριελιάς ανοίγει τις πόρτες του  14,16,17,18, 21, 23, 24 & 25 Νοεμβρίου σε ένα μοναδικό  Functional Training Event εντελώς ΔΩΡΕΑΝ.
Υπεύθυνοι  Instructors. Αλεξάνδρα, Παναγιώτης & Κώστας
 
 

Related Posts