Αγριελιά
Αγριελιά
Αβέρωφ
Δευ. – Παρ. 09:00 πμ - 23:00 μμ | Σάβ. 10:00 πμ - 19:00 μμ +30 22310 50 111
Δευ. – Παρ. 09:00 πμ - 23:00 μμ | Σάβ. 10:00 πμ - 19:00 μμ+30 22310 50 111
Get A Quote
info@homegym.gr

Επιβραβευσης Μελων

Loyalty System

Στα Home νοιαζόμαστε συνέχεια για εσάς και σας το αποδεικνύουμε έμπρακτα .

Η καινούργια υπηρεσία των γυμναστηρίων Home Loyalty System” επιβραβεύει όλα τα μέλη των γυμναστηρίων καθημερινά!

Δημιουργήσαμε το Πρόγραμμα επιβράβευσης μελών, Loyalty System”  το οποίο απευθύνεται σε μέλη-συνδρομητές των γυμναστηρίων Home Gym .
Οι συνδρομητές-μέλη μας θα αμείβονται με πόντους σε κάθε τους επίσκεψη, σε κάθε αγορά αλλά και σε κάθε σύσταση που θα κάνουν. Οι πόντοι ισοδυναμούν με χρήματα, τα οποία και θα μπορούν στη συνέχεια να εξαργυρώνουν σε κάθε αγορά συνδρομής ή υπηρεσίας των γυμναστηρίων Home.

Πως κερδίζω πόντους;
Πως γίνεται η εξαργύρωση;
Πόσους πόντους έχω;
Γιατί δεν πήρα τους πόντους αφού σύστησα το γυμναστήριο σε φίλο μου;
Οι πόντοι μου διαγράφονται?

Σε κάθε επίσκεψη κερδίζετε  : 2 ( δύο ) πόντους

Σε κάθε σας αγορά κερδίζετε : 5 (πέντε ) πόντους / ευρώ

Σε κάθε αποδεδειγμένη σύσταση κερδίζετε :1000 (χίλιους) πόντους

Η εξαργύρωση γίνεται σε κάθε αγορά συνδρομής ή υπηρεσίας των γυμναστηρίων Home. Κάθε 100 πόντοι  ισοδυναμούν με 1 (ένα ευρώ ). Δεν υπάρχει δυνατότητα εξαργύρωσης πόντων με μετρητά.

Μπορείτε να ελέγξετε το συνολικό αριθμό των πόντων σας μέσα από την εφαρμογή των γυμναστηρίων στο κινητό σας τηλέφωνο ή με ερώτηση στην υποδοχή του γυμναστηρίου.  

Οι πόντοι σας από σύσταση για να προστεθούν στην ατομική σας καρτέλα πρέπει το άτομο που του συστήνετε το γυμναστήριο να ολοκληρώσει την αγορά συνδρομής & την εγγραφή την ίδια ημέρα που γίνεται η σύσταση, παρουσία σας στην υποδοχή του γυμναστηρίου. Επίσης, οι πόντοι σας μπορεί να αφαιρεθούν λόγω έκδοσης παραστατικού επιστροφής.

Οι πόντοι σας έχουν ισχύ για πάντα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα διαγραφούν ακόμα και αν η συνδρομή σας λήξει. Οι πόντοι σας μπορεί να αφαιρεθούν μόνο λόγω έκδοσης τιμολογίου επιστροφής.