Αγριελιά
Αγριελιά
Αβέρωφ
Δευ. - Παρ. 09:00 – 23:00 | Σάβ. 10:00 – 19:00 22310 50 111
Δευ. - Παρ. 09:00 – 23:00 | Σάβ. 10:00 – 19:00 22310 50 111

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Τα γυμναστήρια σας

Με την έναρξη της λειτουργίας του, το 2001, το Home for Health and Fitness, στο κέντρο της Λαμίας, δεσμεύτηκε να παρέχει την καλύτερη δυνατή υπηρεσία fitness στην περιοχή. Καθημερινή μας αγωνία είναι να προσφέρουμε στα μέλη μας την καλύτερη δυνατή υπηρεσία στην πόλη.

Τα επόμενα χρόνια το πάθος για την τελειότητα, μεγαλώνει και το 2009 το Home for Health and Fitness Αγριελιάς, αρχίζει την λειτουργία του σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις. Προσφέρει πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο,  SPA  και δύο μεγάλες πισίνες.

Οι αίθουσες ομαδικών προγραμμάτων άσκησης, τρεις στο σύνολο, προσφέρουν κάθε είδος άσκησης. Το γυμναστήριο, όπως και όλα τα τμήματα, στελεχώνεται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό, έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη. Στην εσωτερική πισίνα καθημερινά γίνονται μαθήματα εκμάθησης και παράλληλα οι προπονήσεις της αγωνιστικής ομάδας.

Εάν πάλι αναζητάτε την χαλάρωση, τους καλοκαιρινούς μήνες, η εξωτερική πισίνα είναι για σας ο απόλυτος προορισμός. Απολαύστε τον καφέ ή το ποτό σας και δροσιστείτε με μια βουτιά.

Ζήστε την εμπειρία Home for Health and Fitness.

0
Μελη
0
Πισινες
0
Τετραγωνικα Μετρα
0
Ωρες Ομαδικων

Εμπειριες Μελων

 • «Home…Ένα πραγματικό παλατάκι στην πόλη μας»

  Μοναδικό, πλήρες σε εξοπλισμό οργάνων, άνετοι χώροι, εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό με διάθεση και ετοιμότητα για κάθε απαίτηση των ασκούμενων.

  Βασίλης Μπουζιάνας
 • “Home sweet home! “

  Ένα “σπίτι” για την υγεία, την ευεξία και τη σωστή σωματική κατάσταση. Μια αγκαλιά. Μια παρέα ευγενικών, χαμογελαστών, πρόθυμων ανθρώπων – επαγγελματιών που βρίσκονται ακούραστα δίπλα σου για να σε βοηθήσουν, να σε κατατοπίσουν, να σε πιέσουν για το πιο πολύ αλλά και για να σ’ εμψυχώσουν.

  Νάντια Γιώτη
 • Λατρεύω την γυμναστική , την υγεία του σώματος , του μυαλού & την ηρεμία της ψυχής και για αυτό τον λόγο πιστεύω πως ο μόνος χρόνος που δεν πάει χαμένος είναι εκείνος που αφιερώνει κανείς στον εαυτό του κάνοντας αυτό που τον ευχαριστεί πραγματικά.
  Την λύση την έδωσε το home αγκαλιάζοντας όχι μόνο τις δικές μου ανάγκες αλλά & των παιδιών μου.

  Ασημίνα Ιγγλέζου
 • Όταν η γυμναστική έχει όνομα…

  Αυτό είναι ΗΟΜΕ

  Είναι το πιο ευχάριστο διάλειμμα στη μονοτονία και τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Ένα όμορφο περιβάλλον με γελαστά πρόσωπα, το κατάλληλο μέρος για να περάσεις το χρόνο σου ευχάριστα.

  Μαρία & Χριστίνα Πέτσα
 • Η αγάπη μου για την γυμναστική βρήκε επιτέλους το δικό της σπίτι.

  Έχοντας μόνο λίγους μήνες στο HOME μπορώ να πω τα καλύτερα για τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, την πληθώρα μηχανημάτων και βαρών αλλά και των ομαδικών προγραμμάτων.
  Το προσωπικό πάντα εκεί χαμογελαστό και πρόθυμο να με ακούσει και να με βοηθήσει.

  Λευτέρης Σκούρας
 • Το HOME έχει πάρα πολλά να προσφέρει, και με το συνδυασμό όλων συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητάς μου αλλά και της ζωής μου.
  Άνετο Parking , ποικιλία ομαδικών προγραμμάτων, ασφαλή και σύγχρονα μηχανήματα και προσωπικό πάντα πρόθυμο να σε εξυπηρετήσει.

  Βασίλης Αντωνολούκας